Köszöntelek az oldalamon!


 

 

Uhelszky Angéla

kozmetikus, műkörmös 

1975. szeptember 12-én születtem Debrecenben és már egész fiatalon valami olyasmit szerettem volna csinálni amivel az emberek közelébe lehetek és foglalkozhatok velük.

1998-ban végeztem és azóta dolgozom a wellness és a szépségápolás területén, ebből 6 évet Amerikai luxushajón, mint kozmetikus és masszőr. A világ gyönyörű pontjain jártam és nagyon sok emberrel ismerkedtem meg,sok különböző nemzetiségű barátot szereztem. 

Hajdúszoboszlói szalonomban a Dr. Nadia Payot proffeszionális termékeivel dolgozom.

A szépségápolásban is nagyon sok tapasztalatot szereztem, sokféle kozmetikai arckezeléseket és testkezeléseket sajátítottam el. Hazatérve elvégeztem a Műkörömépítő és az IBD Mesterképző tanfolyamát. Folyamatosan képzem magam és azon töröm a fejem, hogy hogyan tudnám még kellemesebbé és különlegesebbé tenni a velem töltött pillanataidat. Igyekszem megteremteni azt a környezetet, hogy teljesen ellazulhass és kikapcsolódhat egy kellemes gyertyafény mellet, lágy zenét hallgatva.

 

 

Azok a szerencsés emberek közé tartozom akinek a hobbija egyben a munkája is! A kozmetika volt az első szerelem és az elmúlt évek erről meggyőztek , hogy nagyon jól választottam, és bár körmözni csak 3 éve, hogy műkörmözöm de nagyon sok türelmem van hozzá és úgy gondolom, hogy erről a munkáim is árulkodnak ha megtekinted őket a galériámban.

 

Nagy szeretettel várlak szépségszalonomban. Ha bármi kérdésed van kérlek nyugodtan írd le e-mail-ben és én ahogy tudok rögtön válaszolok.

 

 

Időpont egyeztetés szükséges telefonon vagy e-mail-ben.

Uhelszky Angéla

kozmetikus, műkörmös

20/495-3848

E-mail: uhelszkyangela@gmail.com

 

Ha szeretne többet megtudni rólam, hogy az elmúlt években

 mit csináltam és merre jártam akkor klikkeljen az alábbi linkre!

Egy kis érdekesség!

                                                                          cruising.mlap.hu

 

 

 


 


Oldalmenü
Diavetítő
Naptár